Handleiding voor den algemeenen coöperatieven cursus bevattende geschiedenis, beginselen en practijk der verbruikscoöperatie. ('s-Gravenhage : Centrale Bond van Nederlandsche Verbruikscoöperaties)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure