Uitbreiding der zeevaartinrichtingen langs het Kanaal van Terneuzen : bescheiden = Extension des installations maritimes le long du Canal de Terneuzen : documents. (Gent : Haven van Gent)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Monografie