Verzameling der besluiten en omzendbrieven [...] tijdens den oorlog van 1914-1918, in het gedeelte van West-Vlaanderen dat niet door den vijand overweldigd is geweest : receuil des arrêtés et circulaires 1914-1918 dans la parti de la Flandre Occidentale qui ne fut pas envahie par l'ennemi. (Brugge : Provincie West-Vlaanderen Province Flandre Occidentale, 1920)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Monografie