Waldo Rojas [Bladmuziek] - Waskowsky, Riekus (1975)
Deze brochure bevat volgende liederen
Vogel op aarde
Pajaro en Tierra
Straat
Calle
Boom
Arbol
Wijnstok
Vid
Vleesmarkt
Mercado de carnes
Verhaal voor slapelozen
Cuento para insomnes
Aquarium
Acuarium
Venster
Ventana
Nederlands
Spaans
Bladmuziek
Keywords: liederen