De waarheid over het alcoholvraagstuk = La vérité sur la question de l'alcool. - Collin, Theo (Brussel : Landelijk Verbond der Herbergiers, Hotel en Restauratiehouders van België, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure