Strijdliederen [Bladmuziek]. - Culturele Centrale (Brussel : Culturele Centrale.)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Solidariteitslied
Lied der Veensoldaten
Mariannelied
Broeders, verheft u ter vrijheid
De jonge garde
Uit der dagen grauwe zorgen
Bandiera Rossa
Kameraadschapslied
't Is Meie
ABVV-mars
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen