Samen zingen wij... en gij? [Bladmuziek] : samen!!! - Muziek- en zanggroep 1 mei
Deze brochure bevat volgende liederen
1 mei in Moscou
Broeders, het uur heeft geslagen
Lied der Sovjet-partizanen
Bloedrood vaandel
Kommunisten-march
Oorlog aan de oorlog
Zij die niet slapen
De stormbrigade
Uit der dagen grauwe zorgen
Onze dag zal komen
Eenheidsfrontlied
De Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen