Volksliederen van de Belgische provinciën [Bladmuziek] = chansons populaires des provinces belges - Closson, Ernest (Brussel London : Schott Frères Augener, 1942)
Deze brochure bevat volgende liederen
Ons Vaderland
Gebed
Het beleg van Bergen-op-zoom
Het Viel een Hemelse Dauwe
Beiaardlied
Gekwetst ben ik van binnen
't Carillon van Duinkerken
Tjanne
Pierlala
De Rommelpot
Mijn liefken ziet mij euvel aan
De Minnebode
Schoon lief
Het visschertje
Het kwezelken
'k passeerde voor de vischemerkt
S' Avonds, als ik slapen ga
Ik zag Cecilia komen
Rondedans
De Scheresliep
Valeureux Liégeois
El Dondou
Les Chonq clotiers
L'bouquet del Mariée
Le siège de landrecies
L'escouvion
Lu nut' du May
Les trois Borains
Harbouya
L'autre jour, il me prit envie
La p'tit'bergér's'en va aux champs
Leyiz-me plorer
La bertrijote
Les miséres du ménage
Les clothes
Maman ne veut pas
Le condamné
J'ai mon amant pour rire avec moi
Pauv'mohe, quu n'tu savev'tu
Mon pèr' m'envoie à l'herbe
Bibliotheek Camille Huysmans
De uitgave wou een aantal gekende volksliederen ten dienste stellen van Belgen in Groot-Brittannië
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: volksliederen; partituren