Het angstwekkend probleem der werkloosheid en de administratie van het Departement van Sociale Voorzorg : aanvullend antwoord op de brochuur - Ingenbleek, Jules; Algemeen Christelijk Werkersverbond (ACW) (Brussel : ACW)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure