Strijdliederen [Bladmuziek].
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
De jonge garde
Broeders, verheft ter vrijheid
Stormbrigade
Het lied der vrijscharen
Kommunistenmars
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen