Nederlandsch liederenboek : 1. Vaderlandsche en plaatselijke liederen [Bladmuziek] - Van Duyse, Florimond (Gent : Van Rysselberghe en Rombaut Rombout, 1928)
Deze bundel bevat volgende liederen
Wilhelmus van Nassouwen (Oude wijs)
Helpt nu u zelf
Strijdzang der geuzen
Wilhelmus van Nassouwen (Nieuwe wijs)
Vive, vive le Geus
Slaet op den trommele van dirre-domdyyne
Hoe groot, o Heer
Maximiljanus de Bossu
O Nederland let op u saeck
Het standbeeld van Alva
Nederlandsch volkslied
Transvaalsch volkslied
In Transvaal
Volkslied van den Oranje-Vrijstaat
Een triomfantelijk lied van de Zilvervloot
Al is ons landje nog zoo klein
Een liedje van Koppelstok den veerman
In oorlog en vree
Wij leven vrij
Vlaggelied
De Vlaamsche Leeuw
Arteveldelied
Mijn taal
Vlaanderen
Beiaardlied
Lied der klokke Roelandt
Het lied van het Willems-Fonds
Mijn moedertaal
Het Kaerelslied
Kerlingaland
Vlaanderen boven al
Ons vaderland
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
't Ros Beiaard
Reuzelied
Ieper, O Ieper
Van den slag van Bergen-op-Zoom
Het beleg van Bergen-op-Zoom
Het beleg van Oostende
Gent
Het liedeken van Brugge
Hasseltsch mieliedeken
Lied van Limburg
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen