Onaangepast [Bladmuziek] : liedjes maken, zingen, spelen. - Custers, Servaas; Verwey, Stefan; Rikken, Gerard; Eken, Marijke; Keetelaar, Hennie
Deze publicatie bevat volgende liederen
Lola
Vrouw Pie
Een meisje uit Londen
Op den oever
Dubbele Jan
Toffe Jongens
Hand in hand
Bibliotheeklied
Wijklied
Ik houw van de Oude Stad
Onder de kerkboog
Al mot ik ook krupend
't Meisje van de Nieuwe Mert
De lijdensweg van de oude stad
Het nauwe straatje
Als de kinderbijslag komt
Hier Bottelendaal
Wij zetten de bloemetjes buiten
Kobuslied
De Buurt
NEC-lied
Ach Rozenbuurt
Hand in hand, kameraden van de Rozenbuurt
Zwanenveld-lied
Contractarbeiders/sters
No nos moveran
Cancion del poder popular
Trabajadores al poder
Boycot de Granny Smth-appelen
Bevrijdt het Zuiden
MPLA-lied, Anti-Amro-Banklied
Hauteng
Solidariteitslied
Eenheidsfrontlied
Internationale
Zeitmarsch
Het Mariannelie
Vrouwenmars
O Povo Unido
Bandiera Rossa
Vooruit gij volkeren
Belle Ciao
Oli oli olare
Al Assifa
Fidayee
Biladi
Palestina-lied
Onaangepast
Wolfheze-lied
Ziekenhuis-lied
Luwte-lied
KLAP-lied
Kalkar-lied
De Kerncentrale
Almelo-lied
UC-lied
Verzet je
Komt fietsers in den ronde
Fietsers moeten voor....
Kies voor de fiets
Op de fiets
Openbaar vervoer
Werklozenmars
Morgenrood
Rozenmacht
Werkeloos
Vakbondslied
Gastarbeidlied
Jeugdloon-lied
Werkloosheid in den ronde
Honderdtachtig illegalen
Haars en de Raad van State
Werht Euch illegalen
Tarara Haars-idee
Illegale gasten
Op de hoek
Weeert de neutronenbom
Dubbele Jan
Stop de Neutronenbom
Dubbele Jim
De Russen
Uit het leger
Anti-straaljagerlied
Anti-Taptoe-lied
Navo-Traptoe
Tarara Vredeling
De Middelbare School
Medicijnen-lied
De ballade van de Verkrachte Demokratie
Het opschortingslied
Projektonderwijs
KWJ/LTS-lied
Zwartboeklied
Antropologenlied
Uit het leven van Venray's kursisten
Het leven van de kursist
Stemrecht
De school duurt lang
We gaan weer gaan stemmen
CDA, VVD en PVDA
Van Kesteren
Partijtje van, partijtje van
Jozef van lijst 10
De afgekeurde woning
Allemaal in een betonnen huisje
Jongerenhuisvesting-lied
Regeringszakken
Woonliedje
Kraaklied
'n Teuntje hier, 'n teuntje daar
Rosalie
Meer muziek op straat
Straatmuzieklied
Schnitzelbank 1 mei
Strijdkultuur
Slijperslied
Oh mein Papa
De boevenwagen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren