De rebelse meid [Bladmuziek] : rooie vrouwenliedjes - vinnige vrouweversjes. - van de Merwe, Pijkel; van de Merwe, Jaap (Amsterdam : De Rooie Vrouwen, 1975)
Deze brochure bevat volgende liederen
De rebelse meid
Brood en rozen
Bella ciao
De hele bliksemse boel
Marianne
Vakbondsvrouw
Naaistertje 1900
Vrouwen in tel?
Bonenpiksterskreet
Meisje loos
'k Zeg maar zo
Een vrije meid
Heer Halewijn
Marieken
Blanke slavin
Rolpatroon
Strafbaar
Internationale
Morgenrood
Kameraden
Onze dag zal komen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen