Strijdliederen [Bladmuziek]. - Noordelijk Gewest van Vrij Socialisten (NGVS) (NGVS.)
Deze brochure bevat volgende liederen
Omaatje
De wapens neer!!!
De Internationale
La Internacio
Vrijheidslied
Jong-Anarchisten lied
Junulara-marso
Socialisten-mars
Broeders verheft u...
Fratoj, al sun'...
Ne plus portos ni armilojn
Marianne-lied
Nauw verenigt
Morgenrood
Wie delft het goud uit d' aarde
Heeft de tijd je niks te leren?
De bakmars
De gedachten zijn vrij
Werkers aller landen
Hoort het rollen van de donder...
Op proletaren...
Kameraad, kom mee
Nee dominee...
Waarom mannen...
Solidariteitslied
Aan de strijders
Met minder zijn wij niet tevree
Fascisme is moord!!!
Morgenrood der zege
Een brave jongen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen