Lieve vrede [Bladmuziek] : liedjes tegen oorlog en geweld. - Harms, Wim (Delft : 't Kan anders, 1981)
Deze brochure bevat volgende liederen
Anne waarom treur je zo?
Beverlo
Dat was een tijd
De deserteur
De eeuwige soldaat
De volk'ren der aarde
De wapens neer
Donna donna
Een mooie droom
Een regenbui daalt zacht
Hé, addergebroed
Het wijnglas
Het zweeft in de wind
Honderd man
Houd moed
Ik heb geen devies
Ik zit als een boef
Kersebloesem
Meneer de president
Mijn liefje wat wil je nog meer
Naastenliefde
Nergens zie ik bloemen staan
Nooit! Nooit!
Ontwapening
Oorlog aan de oorlog
Wat heb je geleerd?
Wie denkt er aan vrede?
Wij industriëlen
Zal ooit de vrede komen?
Zullen we de dans ontspringen?
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; partituren