Al de liedjes van Andreas De Weerdt [Bladmuziek] : opnieuw overzien en verbeterd : 2e reeks. (Antwerpen : Lodewijk Janssens, 1887)
Deze brochure bevat volgende liederen
Waarschuwing
Vastenavond
Arme mensen troost
De Loodsen
Californië
Liza, Trinet en Rozalie
De mannen met grijz' Hairen
Risquons tout
Toon Van Dyck
De Zuster van Katelijne
Voortuitgang, Verlichting en Beschaving
De Maanden van het Jaar
De zeven Dagen der Week
De Straten van Antwerpen in 1855
Het tweede Deel der Straten van Antwerpen
De Voorzanger
Een groote Grizet
Onz' Lievrouwen Toren
De brave Meisjes
Het Pleizier in den Ouden haan
De Vrouwen aan de Mannen uit den Haan
De Vermaken van Antwerpen in 1850
De zoete Min op het Kabaske
De Zuster van 't Kabaske
De Duifkens van Plezier
Krinolien
Jubellied van 25 jaar getrouwd
De Longschamps
Lofzang op de Sinjorinnen
Lowie Piet
De Lanteerentjeswet in 1853
Chez nous
De Droom van eenen Kleermaker
Op het verloopen jaar 1854
Wat ongelukkige slechte Tijd
Het Vlaamsch Tooneel
De slimme vossen
Ajuin
Sjouwermansliedje
De Karnaval van Antwerpen
Danklied aan de Burgerij van Antwerpen
O die razende Kwakdrinkers
't Is al geen Goud dat blinkt
Gezelschapslied voor Jongmans
De Liberalen die zegepralen
Het spookt in huis
Jan Kapoen
Kozijn en Nicht
Ons Landje bovenal
Klaas en vrijdt zoo leven niet
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen