Een avond bij Paul Lincke [Bladmuziek]. (Gent : Gemengd koor "De Anseele Vrienden".)
Deze brochure bevat volgende liederen
Mijne enige liefde
Theofiel!
Dans
Venus, Venus, daal neder
Laat het hoofd niet hangen
Heimelijk, stil en zacht
Achter de oven zit een muis
Rozen, Tulpen
Neem mij mee
De liefde kwam uit sprookjesland
Grigri - grigri
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen