[Verzameling partituren] [Bladmuziek].
Deze bundel bevat volgende liederen
Polonaise
Ouverture Militaire
Duo de la Norma
Réjouissance, Ouverture
La Bénédiction des Poignards
Fleurs d'' Eté, polka
Coeurs
Fantasie de Jérusalem
Misèrére du Trouvére
La Colombe
Grand Air du Barbier de Siville
Une Caprice
Les diamants
Le Moulin de la Forêt-Noire
Grand Ortiz de Zaïre de Nella
Air du chateau de ...
Souvenir de Nicolas-Bonbons
La vielleuse
Popourri Populiare
La Marseillaise
Fleurs - Italiennes
Partituur
Keywords: partituren; liederen