Au pays du lin (De Vlasgaard) : drame lyrique en 3 actes et 4 tableaux : partition chant et piano - Vandermeulen, Jozef; De Clercq, René; Sevens, Alphonse; Lagye, Gustave (Bruxelles Leipzig London : Cranz.)
Bevat: Chanson du Bacchus = Lied van Bacchus
Chanson du Métier = Weeflied
Chanson du Paysan = Lied van den Boer
Chanson du Blé = Lied van het Koren
4 partituren voor zang en piano
Frans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; zangspel