Cahier de musique [Bladmuziek].
Deze publicatie bevat volgende liederen
Studenten Marche
Joyeux clairons
Meilied
De jongen treden aan!...
Dans ton coeur
La nation Belge
March der Scheepsherstellers
Rupel-Marche
Sans Souai
An der Schönen blauen Donau
Célébre Marche Funebre
Christus
Ouverture Printanière
Christ-roi
Jérusalem
Italiaanschen Ezelsserenade
Nederlands
Frans
Duits
Partituur
Keywords: partituren; liederen