Orkestboekje [Bladmuziek].
Deze publicatie bevat volgende liederen
L'internationale
Fraternité
Studenten marsch
De groote dag march
Socialisten marsch
Defilé de garde républicain
De dageraad
Rupel-marche
Osmanlis
L'Union fait la force
Meilied
Les alpilles
Marche anniversaire
Le grenadier du Caucase
Kiewit-marsch
En avant soldat
Voilà les carabiniers
Werkers op
El capitau
Blijde intrede
Avec les pompiers
Bricade
The Middy
Oude kameraden
Sous l'aigle double
The stars and stripes forever
Deine Liebe- en Dorfsmusik
Frascolina-valse
Eclair galop
La Czarine
Loin du bal
La lettre de Manon
Partituur voor 1e piston
Nederlands
Frans
Engels
Duits
Partituur
Keywords: partituren; liederen