Rode liederenkrans [Bladmuziek]. (Gent : Gemengd koor "De Anseele Vrienden" BSP.)
Deze brochure bevat volgende liederen
Socialistenmarsch
't Is mei
Achturenmarsch
Het kanailje
De rode vaan
Mariannelied
Banierzang
De internationale
Partituur met tekst
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen