Kom zing mij een lied [Bladmuziek].
Deze brochure bevat volgende liederen
Uit der dagen grauwe zorgen
Pioneerslied
Wij blikken vrij...
Roode valken marsch
In blauwe kiel
Kameraadschapslied
Opmarsch
Op ten strijd, kameraad
Vaandellied
Tusschen hooge huizenrijen...
De roode vlam
Wij schrijden onder 't sterrenheir
Het lied der vrijheidsscharen
Russische treurmarsch
Mijnwerkerslied
De gedachten zijn vrij
Er is iets dat ons bindt...
Wat is de wereld wijd
Broeder welgemoed
Bij 't krieken der dagen
Makker, aan boord!
Vriendschapsmarsch
Zangersleid
Wij zijn jong
Op de postkoets
Kameraden, wij marcheerden
Blaast de trompetten
Als wij marcheeren
Het zonlicht tegemoet
Trekt uit!
Zwerverslied
En zij komt over de bergen
Die stellenbosch se boys
Wilde gezellen
Clementijne
Die ossewa
Vrolijk trek ik met mijn zangen
Wie delft...
Er staan drie berken...
My bonnie
Wij gevoelen ons thuis
Lieve lente
Welaan op wandel
De guitaar lokt...
Kom zing mij een lied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen