Schets eener kunstgeschiedenis (bouwkunst, beeldhouwkunst, schilderkunst en muziek) van de oudheid tot in onze dagen - Gram, Johan (Amsterdam : J.C. Van Kesteren & Zoon, 1871)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: architectuur; beeldhouwkunst; schilderkunst; muziek