Nationaal Werk voor Oorlogsweezen : verslag over den arbeid van het werk tijdens de jaren 1930, 1931 en 1932 - Francqui, Emile (Brussel : Nationaal Werk voor Oorlogswezen, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: weeskinderen; oorlog