De vijand van den oorlog : de houdbaarheid van den oorlog in verband met de moderne techniek - Van Warmelo, W.L. (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: oorlog