Akkergem : het verleden, het heden en de toekomst : à travers les ages et dans l'avenir - Celis, Gab. (Gent : Bond van Akkergem, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Ter gelegenheid der blijde intrede hunner koninklijke hoogheden prins Leopold en zijne edele gade prinses Astrid en der plechtige inhulding van het museum van oudheden in de Bijloke, 28 mei 1928.
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: Ekkergem