5 liederen voor Pinksteren 1947 [Bladmuziek]. - Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (AJC, 1947)
Deze brochrue bevat volgende liederen
Vlaghijsen
Welkom aan de Meimaand
Ik kwam lest over een berg gegaan
Windeken daar het bos af drilt
De sterren
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren