Voltaire - Vercruysse, Jeroom (Bruxelles : Bibliothèque Royale Albert Ier, 1978)
Bibliotheek Jan Baghus
Catalogus van de tentoonstelling georganiseerd n.a.v. de 200e verjaardag van de dood van Voltaire.
Frans
Monografie
Keywords: Voltaire