4e jaarlijksch verslag der zedelijke en geldelijke werkzaamheden van 1 december tot 30 november 1900. - Metaalbewerkersbond Gent (Gent : Volksdrukkerij, 1901)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: metaalbewerkers