Verslag van het twintigste (buitengewoon) congres der SDAP, 9 en 10 augustus 1913, Zwolle. - Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie