Verslag 1924 der metaalbewerkers der afdeeling van Vlaanderen aangesloten bij de Centrale der Metaalbewerkers van België. - Carnoy-V.D. Steen; CMB-provinciale afdeling Beide Vlaanderen (Gent : Volksdrukkerij, 1925)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: metaalbewerkers