Medicatie, een sprong in het duister : de knelpunten bij het nemen van anti HIV-geneesmiddelen, bekeken vanuit de HIV-Vereniging Vlaanderen/De Witte Raven - Van Kerckvoorde, Roos (Brussel : Erasmushogeschool Brussel, 1998)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: De Witte Raven; hiv; Vlaanderen