Programma tweede Vlaams Progressief Zangfeest [Bladmuziek] : leve de Geus! (Borgerhout : Deprins, Wim.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Vlamingen
Zeven dagen lang
Als we staken
Partizanenlied
Bella ciao
Wie dacht dat alles wordt opgelost...
Leve de Geus
Een liedje van koppelstok de veerman
Solidariteitslied
Lied der bannelingen
Tremelo
Het lied van de grote Vlaamse gevoelens
De basis
Het vernieuwd protestlied
Den Boel
Ze maken ons wijs
Mariannelied
Nkosi Sikelela
Vlaamse leeuw
Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen