Rode Valken [Zang, dans, kampvuur, nummer, cirkus, kampwerk]. - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) (Brussel : SJI)
Dze brochuren bevat volgende liederen
Kom toch
De gedachen zijn vrij
De heer van Zorgenvrij
Windstone galop
Bekedorfer
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; partituren