Pioniers [Zang, dans, lekenspel, voordracht, sport en spel, pinksterspel]. - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) (Brussel : SJI)
Deze publicatie bavet volgende liederen ,gedichten
Het leven tegemoet
O, hoe zoet is 't mij
Mariannelied
Dans om de meiboom
Erwtjes plukken
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; poëzie