Rode Valken - Pioniers : programma en materiaal voor zonnewendeviering. - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) (Brussel : SJI)
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
Vrede
Vrolijk Kerstmis overal
Zonnewende lied
Heilig is onze vrede
Broeders
Tot ziens
Kameraad
Vrede
Winter
Nederlands
Monografie