Rode Valken : Jong-Valken basis-programma. - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) (Brussel : SJI)
Deze brochure bevat volgende liederen
Jongvalkenkring
Jong-Valkenlied
De totempaal
Zeg ken jij de Mosselman
Vrouw Gans
Drie ganzen in 't haverstro
Willen wij het haasje jagen
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; partituren