Laat ons zingen [bladmuziek]. - Jeugdvrienden Mechelen (Mechelen : Jeugdvrienden)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wij zijn jong
Kom zing mij een lied
My bonnie
Sarie Marais
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij schrijden
Wat is de wereld wijd
Als wij marcheren
Hoog op de gele wagen
Broeders, verheft u ter vrijheid
Een vreemde, arme snuiter
Deense socialistenmarsch
Het zonlicht tegemoet
Bij 't krieken der dagen
De pinksterblom
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen