Minstens 1 leerling op 10 heeft homoseksuele gevoelens. - Educatief Centrum voor Homoseksualiteit in het Onderwijs (Ekeren : Educatief Centrum voor Homoseksualiteit in het Onderwijs.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure