Een vrolijke school : tips voor een prettige sfeer rond homoseksualiteit op uw school - Dankmeijer, Peter (Amsterdam : Empowerment Lifestyle Services, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure