'n Suite oud-Vlaamsche liederen [Bladmuziek] : bewerkt voor menschen van dezen tijd. - Meulemans, Arthur (Brussel : De Hulst.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Daar zat een sneeuwwit vogeltje
Van Jezus en Sint Janneken
Heb je de zilveren vloot?
Ghequetst ben ic van binnen
Hasseltsch meiliedeken
Mijn hertken hevet altijd verlanghen
Daer ging...
Amoureus liedekijn
Te Kieldrecht
Het beleg van Bergen-op-Zoom
Partituren voor een vierstemmig koor
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren