[Partiturenmap] [Bladmuziek].
Deze map bevat volgende liederen
De internationale
Kameraadschapslied
Mariannelied
De jonge garde
Socialistenmarsch
Rode valkenmarsch
De ABVV-marsch
Solidariteitslied
Wij zijn jong
Goedenacht, ladies
'k Heb mijn wagen volgeladen
En s'avonds
Den uil
Daar was laatst een meisje loos
Daar was een wuf die spon
Een boer van Zwitserland
Anne-Marieken
Naar Oostland willen wij rijden
Reuzelied
Al die willen te kap'ren varen
Zeg kwezelken
Gertji
Mama, 'k wil 'n man he
Het looze visschertje
In die grote stad Zaltbommel
De Wielewaal
Losbladige publicatie
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren