[Socialistische strijdliederen] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
Morgenrood
Mariannelied
De gedachten zijn vrij
Marche jubilaire PSB - 75 BSP jubelmars
Kameraadschap
Marche socialiste Danoise = Deense socialistenmars
Zonnewendelied
Le chant des partisans
De rode smeden
Het lied der vrijheidsscharen
Strijdlied der Weense arbeiders
Vaandellied
Republiek der Rode Valken
Zwerftocht
Broeders verheft u ter vrijheid
Pionierslied
Warschawjanka
Russische treurmarsch
Broeders laat ons
Wij schrijden onder 't Sterrenheir
Losbladige verzameling liederen
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren