[Jeugd- en stapliederen] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
Het zonlicht tegemoet
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij schrijden
Jeugd-marsch
Wat is de wereld wijd
Zangerslied
Beurt onze vlaggen!
Ons gaat de zonnen niet onder
Mulderslied
't Is meie
De zwerver
Welaan
Vrolijk trek ik met mijn zangen
Bij 't krieken der dagen
Kameraden, wij marcheren
Wij zijn jong
De pinksterblom
Naar buiten in de wei
Hij die de wolken volgen wil!
Meimorgen
Kameraad
Jong-Valkenlied
Map met verzameling losbladige liederen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren