[Meerstemmige canons] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
Een vreemde arme snuiter
Avondstilte
Lachcanon
Wordt wakker
Kom toch en volg mij na
Lente canon
Kom prijs
Nachtegalencanon
Welkom
Vlam stijg omhoog
Vlammen, laait op!
De musici
Hansje
Alle vogels zijn weerom
Vriendschap
Laat ons zingen
O, hoe zoet is't mij
Goede morgen
Lieve lente
't Regent
Ik wens u een zalige nieuwejaar
T' Regent
Broeder Jacob
De sneeuw verdwijnt
De C-toonladder
Vrolijk springen wij
Lachend tooit de lente
Map met liederen, losbladig
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren