[Stemmige liederen] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
O, Lentetijd
Vaarwel en goede nacht
Wiegeliedje
Het Kaerelslied
Schoon lieveken
De winter is vergangen
Waar de wind waait
Di mey playsant
Oude Joe
De Mei is gekomen
Map met losbladige liederen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren