[Kerstliederen - zonnewende] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze map bevat volgende liederen
Stille nacht
Kerstofferande
Hoge nacht
Vrolijke Kertsmis overal
O! Feest van het grootse gebeuren
Verheug u, o aarde
Adeste
Map met verzamelde losbladige liederen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren