Almanach illustré du soir 1921. (Bruxelles : Rossel.)
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
La Brabançonne de 1830
La Patrie aux Soldats Morts
Le drapeau belge
Au Roi Albert
Saint-Michel et Siante-Gudule
Chanson de Flandre
L'Héroïque Retour
Nuit de Garde
A mon Fils
Le Gai Village
Frans
Monografie
Keywords: liederen; partituren; poëzie