Vergrijzing en sterfte van cliënten in dagcentra, bezigheidstehuizen en nursingtehuizen - Bronselaer, Joost; Willems, Paul (Brussel : Centrum voor Bevolkings- en Gezinsstudie, 2005)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie